gyergyovits logo

Tapasztald hajformád felszabadító erejét!

 

A Gyergyovits Hajszalon 18 éve született, azzal a céllal, hogy képviselje a naprakész hazai és nemzetközi hajszobrász  trendeket és vendégeinket hozzásegítsük a folyamatos megújuláshoz, valamint karizmatikus egyediségük, szépségük megtalálásához és kibontakoztatásához. Ennek érdekében rendszeresen veszünk részt továbbképzéseken, szakmai fórumokon itthon és külföldön egyaránt, hogy minden évben a legújabb trend inspirációkat hozzuk el Nektek.

Szalonunkban fontos szerepet játszik a spiritualitás, ez berendezésében és hangulatában észlelhető,hiszen kialakításakor figyelembe vettük a Feng Shui tér rendezés művészetét is.A szakmunka mellett a lélek gondozására is fontos hangsúlyt fektetünk.

“Tudod, minden arc különböző és egyedi, ahogy a Tiéd is az. Mesterfodrászként feladatom, hogy meglássam ezt az egyediséget, így kiemeljem legelőnyösebb tulajdonságaidat és hozzáigazítsam személyiségedhez, életstílusodhoz a hajkoronád. Látogass el a Gyergyovits Hajszalonba, nézzük meg, hogyan teljesítheted ki egyéniségedet, hogyan sugározhatod még erőteljesebben azt a természetes ragyogást, amitől magabiztosabbá válsz.” – Gyergyovits Zsolt, mesterfodrász

Inspirálódj a legújabb és legfrissebb londoni trendekből, nézz szét szolgáltatásaink között és vedd igénybe személyre szabott tanácsadásunkat.

Facebook-icon

Kövessetek bennünket Facebookon is!

 

Érkezhetsz akár spontán is, de ha biztosra akarsz menni az esetleges várakozás elkerülése végett kérjük, jelentkezz be! Klimatizált szalonunkban FREE-WIFI szolgáltatás is elérhető, így amíg várod a hajfesték hatóidejének végét, kellemesen és hasznosan töltheted az időt! :)


Vedjegy-2017

 

*A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Győri térség koordinálásával kidolgozta a A BIZALOM VÉDJEGYE programot, melyben szalonunk elnyerte a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” címet.