Vedjegy-2017


Nem hagyunk magadra elképzeléseiddel, hiszen a személyes tanácsadás mellett számos katalógus és trendbook segít, hogy megtaláld a számodra leginspirálóbb formákat és színeket. Új hajkoronád egyszerűen kezelhető, könnyen és kényelmesen formázható lesz, pár perc alatt. Frizurádból pedig hangulatodnak megfelelően több variációt is kihozhatsz!


 

hajvagas6

 

A hajvágásokat személyre szabottan készítjük, mely kiemeli egyedi vonásaidat, kisugárzásod, erősíti magabiztosságodat, felszabadítja élet érzésed. Minőségi eszközökkel, hajápoló termékekkel dolgozunk.  Az általunk használt professzionális hajformázó gépeket és eszközöket, hajápolókat – igény szerint – meg is rendelheted tőlünk.

MESTERSZOLGÁLTATÁSAINK ÁRAI:

NŐI HAJVÁGÁS | Rövid 7000–8500 Ft | Félhosszú 9000–9500 Ft

Hosszú 10000Ft   Extra hosszú 11000 Ft

FÉRFI HAJVÁGÁS | Rövid 5500 Ft | Félhosszú 6000 Ft

Szakáll vágás 2000Ft

GYERMEK HAJVÁGÁS   kisfiú 1000-4500 Ft

kislány 1000-6500 Ft

 

*Az árak a mosást, fejmasszázst, vágást, szárítást, formázást és hajápolók használatát tartalmazzák. A hajvágások 1-2 hónapig tartják meg formájukat.

KREATÍV SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRAI:

NŐI HAJVÁGÁS | Rövid 3500 Ft | Félhosszú 5000 Ft | Hosszú 5500-6000 Ft

FÉRFI HAJVÁGÁS | Rövid 3300 Ft | Félhosszú 3500 Ft | Gépi hajvágás 2500 Ft

Szakáll vágás 2000 Ft


 

hajmosas3

 

Kitoltuk a fodrászat határait és relaxáló fejmasszázzsal kötöttük össze a hajmosást, hogy minél könnyebben ellazulj, elengedd a hétköznapok stresszes pillanatait,  kizárd a külvilágot és feltöltődj egy kis energiával. Nem kell másra koncentrálnod, csak a felszabaduló endorfinokra, a megújulásodra és persze a vadonatúj frizurádra! Dőlj hátra és lazulj!

A pár perces kezelés során, a különböző területek maszírozásával felélénkítjük és aktiváljuk szervezeted pozitív energiáit. A finom, körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a fejbőrt és a feji ereket, ami felélénkíti annak vérkeringését, így kedvezően hat a hajnövekedésre és hozzájárul hajhagymáid egészséges működéséhez.

*A fejmasszázs része minden vágásnak, festésnek és szárításnak is.


 

festes1

 

A formakiemelő hajszínekkel, satírral, színezőkkel még erőteljesebben hangsúlyozhatod egyéniségedet. Minőségi, professzionális termékekkel tartós eredményekre számíthatsz, melyek nem roncsolják hajad szerkezetét, fényes és ápolt hatást kölcsönöznek neki. Színezőink, festékeink ápoló olajokkat és természetes összetevőket tartalmaznak, ammónia és parabén mentesek, mégis tartós eredményt biztosítanak. Legyen szó egy formakiemelő satírról, egy árnyalattal eltérő vagy teljesen új színes átalakulásról, segítünk megtalálni az egyéniségedhez illő színkombinációt. Egyéni elképzelésed esetén pedig színválasztékunkból biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!

ÁRAINK:

Festés: 250 Ft/ g | Színezés: 250 Ft/ g | Satír: 250 Ft/g


 

szaritas1

 

Hajad nem csak a szalonban lesz tökéletes, de a második hajmosás után is. Megmutatjuk hogyan kezeld miután kilépsz a szalonból, és azt is, mi az, amit jobb lenne ha elkerülnél. Hajvasalás, -göndörítés, -fixálás, és -formázás. Természetesen itt is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Válassz magadnak otthonra is a legjobb minőségű professzionális samponok, hajápolók, formázók, spray-k  és hajápolási szerek közül!

ÁRAINK:

Mosás és szárítás | 4500 Ft

Kreatív szolgáltatásainkhoz tartozó mosás és szárítás:

NŐI | Rövid 2500 Ft | Félhosszú 3500 Ft | Hosszú 3500 Ft

FÉRFI | Rövid és félhosszú 1500 Ft

*A  hajápoló termékek használatát, hajformázást, hajgöndörítést vagy vasalást az ár tartalmazza.


 

kontyok

 

Legyen az egy esküvő, egy fotózás, egy üzleti tárgyalás, ebéd vagy vacsora, egy ünnepélyes alakalom, vagy egy randi. Az egyszerűtől az  elegánsig, a vagány és extravagánsig segítünk megtalálni a hozzád illőt! Előzetes megbeszélés után próba kontyot készítünk, így még mindig van lehetőséged variálni, pontosítani mielőtt véglegesítjük.

ÁRAINK:

Kontyfésülés, feltűzés: 5500 Ft – 8500 Ft | Fonás: 500 Ft -/tincs


 

hajhosszabbitas

 

Kizárólag minőségi európai hajakkal dolgozunk. A hajhosszabbításnak többfajta módját is választhatod: a keratinos hőillesztést, a mikrogyűrűzést vagy a hajfelvarrást. Előzetes megbeszélés után az általad választott hajat megrendeljük, feltesszük, befestjük, formára igazítjuk és tanácsokkal látunk el kezelését illetően. Igény szerint készítünk még afro-, raszta-, és különböző divatfonatokat is.

ÁRAINK:

Hajhosszabbítás: 40 000 Ft + haj | Festés: 250 Ft /g | Színezés: 250 Ft /g


 

diagnostica

 

Haj és fejbőr diagnosztika egy egészen új szolgáltatás szalonunkban.

Hallottál már a Nioscope kameráról? Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a haj és a fejbőr mikrovilágát kinagyítva láthasd. A DINO-Lite digitalis mikroszkóppal számítógépes monitoron,  230 szoros nagyításban,  polarizált fény segítségével vizsgáljuk meg az adott területet. Az analizálás kb 10-15 percet vesz igénybe. Megvizsgáljuk a fejbőr és a hajszálak állapotát, tanácsot adunk a kezelést illetően, hogyan orvosolhatjuk az esetleges problémát. A részletek annyira szembetűnőek, hogy Te is tisztán láthatod termékeink hatását egy “előtte és utána” képen.

*Fejbőr diagnosztikai szolgáltatásunkat bármely szolgáltatásunk mellé ajándékba adjuk, kérjük, igényedet jelezd felénk.